Istoric

  Feteasca Neagra este unul dintre cele mai vechi  soiuri romanesti. Persoanele care degusta astazi Feteasca Neagra, trebuie sa o faca cu multa piosenie, deoarece, prin trecutul pe care il are, ar putea fi asemuit cu o cronica nescrisa a poporului roman. Vin preferat de daci,book of dead spielautomat de romani si apoi de romani, Feteasca Neagra a fost intotdeauna un „sfetnic de taina”, alaturi de cei care faureau marile evenimente ale istoriei noastre.

Situata pe Drumul Vinului, Pensiunea Feteasca Neagra este popasul perfect pentru toti cei ce trec din Ardeal spre Moldova sau spre litoralul romanesc, avand posibilitatea de a admira dealurile acoperite cu vita de vie din Valea Calugareasca. O pensiune cu renume, Feteasca Neagra este gazda a numeroase evenimente mondene si culturale, avand o capacitate de 200 de locuri. Crama pensiunii este recunoscuta pentru sortimentele de vin de vita nobila pe care le adaposteste, vinuri ce fac valva la fiecare degustare organizata. De asemenea, aici se pot organiza si sarbatori evenimente business, aniversari, nunti, botezuri si altele.

Fie ca esti in drum spre Moldova sau Litoral, Pensiunea Feteasca Neagra este locul unde sigur merita sa faci o oprire, sa degusti minunatul vin ce ii poarta numele, sa ai parte de cele mai buna mancaruri traditionale si internationale, precum si, daca te simti obosit, sa beneficiezi de ospitalitatea gazdelor si comfortul camerelor din pensiune.

Turistii au posibilitatea de a degusta din vinurile cele mai renumite produse in judet, care, de-a lungul timpului, au castigat medalii, fiind recunoscute si la nivel international, precum si sa viziteze Palatul Cantacuzino, Casa Memoriala „Pana Filipescu”, Biserica „Sfintii Trei Ierarhi” sau Palatul „Micul Trianon”, Manastirea Varbila, Manastirea Zamfira, Schitul „Sfanta Maria” si Biserica Galbena.

Te asteptam sa ne calci pragul client si sa pleci prieten!